Fangede vores unge mennesker

Jeppe Søe

Humor, alvor og det at han har noget på hjertet blandet i det rette forhold gør, at man kan fange de unge. Jeg oplevede, at Søe fra starten af havde noget han ville fortælle, og gennem foredraget sandede jeg da også, at jeg i høj grad blev klogere på medieverdenen, en verden som vi ellers som almindelige forbrugere ikke forholder os vanvittigt kritisk til.

Tager dig med ind i mediernes og partiernes maskinrum

Jeppe Søe

Hans oplæg får en til at reflektere over tingene og giver masser stof til eftertanke. Jeppe kommer ud med budskabet og faktuelle oplysninger på en forståelig måde, som gør at man husker det i lang tid og man perspektiverer til dagligdagen i medier og politik.

Søe fik topkarakterer

Jeppe Søe

Vi var meget glade for Jeppe Søes deltagelse i arrangementet. Det var en utrolig dag og kritikken var meget positiv. Søe fik topkarakterer hele vejen igennem. Begavet menneske, der forstår og præsentere det, det handler om.

Landmænd fik ”gode grin med indhold”

Jeppe Søe

Tusind tak for alle tiders indlæg. Der har været rigtig god respons på det. Dejligt i disse tider at kunne give vores landmænd nogle ”gode grin med indhold”.

Hele klassen sad som tryllebundne og hørte om Grundtvig

Jeppe Søe

Levende fortalt af Jeppe Søe, som flere gange tog udgangspunkt i børnenes egen verden og drog paralleller til Grundvig. Børnene var stærkt optagede og stillede mange spørgsmål, som alle blev hørt og besvaret. Det var en virkelig god, lærerig og meget anbefalelsesværdig oplevelse, som gav børnene stor viden og indsigt.

Både underholdende og med dybde

Jeppe Søe

Jeg kan varmt anbefale Jeppe Søe som foredragsholder. Det er fuld valuta for pengene og lidt til. Han tager rummet, har masser af energi, skarpe og provokerende pointer, der vækker til debat og eftertanke.

Jeppe Søe formår at fange sit publikum fra første ord

Jeppe Søe

Jeppe Søe leverer substantielt førsteklasses underholdning, når han med sine mange års medieerfaringer tager publikum under armen i fortællingen om den medieskabte virkelighed. Jeppe Søe formår at fange sit publikum fra første ord og fortsætter således uden brug af manus og med en selvironi og karisma, som virker stærkt dragende.

Jeppe Søe var yderst professionel

Jeppe Søe

Jeppe Søe var yderst professionel, velforberedt, stillede gode spørgsmål og havde generelt læst på stoffet, inden paneldebatten gik i gang. Det var en stor fornøjelse.

Jeppe formår at gøre Grundtvigs tanker og ord levende

Jeppe Søe

Jeppe Søe er med til at gøre Danmark til en plet på jorden, hvor lyset ikke er for de lærde blot, han er med til at udbrede forståelse for, at forskellighed er en styrke i mødet mellem mennesker – og at lige børn leger kedelige lege. Han er dedikeret i sin udbredelse af kendskabet til, hvad vi skal med Grundtvig i 2015

Du er ekstremt professionel

Jeppe Søe

Vi sad på forreste række og blev blæst bagover af dit indslag. Du er ekstremt professionel. Du stod stærkest frem på dagen og vi var meget imponerede. Tak for en god oplevelse.