SNUP EN TREO

Jeppe SøeSøeforklaringer2 Comments

Et band må selvfølgelig selv beslutte, hvem de vil give gratis adgang. Ekstra Bladet kalder det presseetisk forkert at udelukke Thomas Treo. Pressen er ikke en fanklub, skriver de. Nej da. Men Treo er heller ikke en anmelder!

Thomas Treo er blevet kendt som gammel sur mand og skamrider det image. Han sendes ud til ting, han på forhånd ikke bryder sig om. Vi har hørt han ikke kan lide Sanne Salomonsen. Hvorfor så sende ham til hende igen og igen? Kun for at skrive hvor gammel og brugt hun er – mens publikum jubler. Det er blevet hans stil at gå modsat alle andre anmeldere og modsat dem, der har købt billet. Han er i mine øjne dermed trådt ud af anmelderkorpset og er selv blevet mere vigtig for anmeldelsen end hans skrevne ord.

Når en anmelder fylder mere end kunstneren han skriver om, er det tid at finde en ny. Men der er med sikkerhed flere klik og delinger i surt opkast end i seriøsitet på anmelderfronten. Det er ærgerligt, da kunsten har brug for gode indspark og seriøse spark i røven. Treos spark og indspark flytter intet andet end bannersalget.

Læs også:  LYKKEPILLER UDEN RECEPT

2 Comments on “SNUP EN TREO”

  1. Tusind tak for det her! Jeg bryder mig egentlig ikke om at bagtale andre, men ThomasTreo har fortjent det! Han bruger de mest modbydelige udtryk om de mennesker, det er han arbejde at skrive om- f.eks. kaldte han Rihanna for “en tæve”. En norsk pop-gruppe var “fjeldaber”, vel at mærke uden ringeste “tongue-in cheek”, og han fortsatte med nedladende kommentarer om Norge anmeldelsen igennem.

    1. Man bagtaler kun, hvis man gør det bag ryggen. Jeg gør det i fuld offentlighed – Treo kan bare svare mig her… Jeg synes også det er på sin plads, netop her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.