SF, Radikale og Pia Olsen

Jeppe SøeSøeforklaringerLeave a Comment


Pia Olsen går efter en formandspost i SF. Men hun er kastet ud i en væære sag, da hun har anbefalet folk at stemme på en radikal.

Sandheden er, at hun har sagt at HVIS man virkelig er så dumfjollet at stemme radikalt, SÅ bør man stemme på en eller anden navngiven “politiker”.

Jeg forstår da godt hun anbefaler at stemme radikalt – hvem fanden skulle hun pege på af SF’ere i en kreds, hvor ham kamelen kureschki er kandidat. Så at bede folk sætte stemmen ved andre end ham er da en heltegerning!

Jeg synes helt sikkert at SF’ere skal stemme på Pia Olsen. Jeg er godt nok konservativ, men HVIS jeg var SF’er – så ville jeg stemme på hende. Hvad pokker – holger og konen havde jo også svært ved at bestemme sig i forhold til kronen eller unionen.

Læs også:  TVANGSFLYTNING MIN BARE...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.