FÅ JEPPE SØE UD SOM RÅDGIVER I DIN VIRKSOMHED

Jeppe Søe rådgiver virksomheder på freelance-basis indenfor kommunikation, medier, PR, marketing, strategisk ledelse, strategisk kommunikation både internt og eksternt.

Jeppe Søe har mange års erfaring i at håndtere shitstorms og presseangreb.

Derudover producerer vores virksomhed video, tekster, liveproduktion til Facebook mv., producerer storskærm til konferencer med optil 5 kameraer og teleprompter, grafisk produktion, PR og viden om sociale medier.

Ord er vigtige

Ikke kun valget af dem, men også sammensætningen. Et billede siger mere end tusind ord – men vælger man de rigtige, kan ordene mere end billedet. De kan sætte din hjerne i gang med at tænke, føle, mærke og fantasere. Pludselig ser du dit helt eget billede.


ORD PÅ SKÆRMEN

Din hjemmeside er sikkert flot. Den bimler og bamler af bevægelse og smukke farver. Til gengæld er din tekst måske skrevet med venstre hånd og kastet på siden med en gravko. Vi mener den rette tekst skaber den helhed der kræves af en hjemmeside, som er åbent hus døgnet rundt. Teksten byder indenfor.

Korte ord på farten

Måske dit firma har en blog. Et sted, hvor du kan give ord fra bagscenen i virksomheden. Give et indblik i den nørdede del af virksomhedens maskinrum – og vise du er engageret i det felt, du opererer i. Selvom du sidder med den store viden, er det ikke sikkert du forstår at skrive den med sikker hånd. Det gør vi for dig. Send det indlæg du vil ha på – og vi gennemskriver til en læsværdig artikel indenfor få timer.


Sociale medier

Er du god på de sociale medier? Gennem godt ti år har der været kursus på kursus om, hvordan du skal gøre. Sandheden er, at alle kurserne er rent gætværk og bullshit. Ingen kan knække det medie, fordi det netop lever bedst i forskelligheden. Vi har heller ikke knækket koden, fordi den ikke findes. Men vi ved hvad der virker bedst og kan både rådgive og styre din side, så du får mest muligt ud af det.

Dine historier

PR handler i virkeligheden om at se historierne i sin egen virksomhed og få dem ud til pressen. Men man kan sjældent selv se de gode historier. Enten mener man at chefens jubilæum burde være tophistorie på CNN eller også mener man ikke der kan være nogen der interesserer sig for Muhammed på lageret. Vi kommer med friske pressevandte øjne og finder altid minimum 10 gode historier vi kan skrive og sende ud. Du er en bedre historie end du tror.


Freelance journalistik

Vi skriver for dig. Om du er avis, magasin, bureau, virksomhed eller privatperson med ønske om at få skrevet sin livshistorie.
Vi har skrevet for utallige medier gennem mange år – og formulerer den gode historie, så den passer til din målgruppe.
Godt ord igen. Og igen.

Video

Vi har lavet videoproduktion siden 1991. Med nyeste udstyr kan vi filme din virksomhed eller dit arrangement. Vi har drone, liveproduktion med optil 6 kameraer, obvogn og kan lave både film til messer og sociale medier.
Vi ved hvad der virker – og vi glæder os til at give dig et bud på, hvordan din kommunikation kan blive levende gennem video.


Rådgivning

Kun de store har råd til en fuldtidsansat kommunikationschef. Gennem os kan du få en fast mand tilknyttet, som kender din virksomhed – men kun kommer, når du har behov. Lad os rådgive dig om, at fylde mere i mediebilledet. Rådgive om din markedsføring – og hvordan du kan få mere ud af pengene. Vi rådgiver hver måned en lang række både små og store virksomheder på fast kontrakt.