OL i Svenstrup

Jeppe SøeSøeforklaringerLeave a Comment

ol svenstrup from Mediehuset Ørenlyd on Vimeo.

Så starter OL. Siden jeg var dreng har jeg elsket denne ene gang hvert fjerde år, hvor vi ser de mange sportsgrene, der ellers dyrkes i det skjulte udenfor mediernes (og dermed sponsorernes) opmærksomhed.

Jeg sad og så på TV, da de store dopede kæmper krydsede målstregen efter gepard-hastigheder i Seoul – og mødte senere Carl Lewis i København, da han præsenterede sin elendige sang på CD – og har endda holdt mig oppe om natten for at se curling til vinter ol.
Jeg ser ellers næsten aldrig sport i TV, med mindre der er landskamp, men der ER nu noget over OL, trods korruption og alskens urimelige summer, som fattige lande kaster i grams, mens folk falder om på den anden side af de nymalede facader. Det skal der gøres noget ved – og reaktionerne begynder at være modne til handling – MEN man må altså gerne alligevel give sig lov til lidt god gammeldags OL-Feber.

I dag tvang jeg mine børn til at fatte, at der skal mere til end en enkelt løbetur for at kunne nå i mål med de andre. OL skal måske nok ses i TV – men skal leges ude i virkeligheden

Læs også:  Den danske borgerkrig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.