Jeg gav engang en autograf til et menneske, som kræften har taget livet af.

Jeppe SøeSøeforklaringerLeave a Comment

Jeg gav engang en autograf til et menneske, som kræften har taget livet af.

De korte ord jeg skrev til ham har åbenbart haft betydning for ham – og han havde haft det liggende øverst i mange år – og jeg fik derfor en tak og et billede af en af de efterladte, der fandt det i arvegodset. Det gør mig så uendeligt glad.

Husk på hvor lidt det kræver af dig at stoppe op og sige et par ord til andre mennesker. Det betyder måske intet for dig, men kan betyde meget for den, du taler til.

Ser du en smuk kvinde, sig det. Har en mand en flot skjorte på, sig det. Hvis nogle gør noget godt, sig det. Hvis nogle altid smiler og gør dig glad, sig det. Og hvis du bruger 5 sekunder på at rose pølsemandens måde at koge pølserne på, så sig det dog. Tænk hvad det kan betyde. Og måske ligger du en dag også øverst i et menneskes arvegods.

Mig gjorde det rigtigt glad.

Læs også:  Den russiske steg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.