Hvorfor er vi ikke JE SUIS IRAK???

Jeppe SøeSøeforklaringerSend kommentar

ISIS dræbte i dag 29 og sårede 60 med nye selvmordere på udløseren. Det var ikke Breaking News, da det er i Irak.
Eksplosioner dernede er jo ikke en nyhed. Det er så langt væk. Og de er ikke nogle der har EU flag eller lign. Nyheden forputtede sig et sted mellem X-Factor og Konservatives nye våde drømme.

Hvor blev JE SUIS BAGDAD af? Jeg er med på at vi ikke kan være JE SUIS HELE VERDEN – men her er det samme fjende i samme krig og derfor vel tæt på.

Alle dem der sætter belgisk flag på profilen siger jo ofte som politikerne, at “vi skal alle stå sammen om at bekæmpe disse mørkemænd”.
Hvorfor står vi så ikke sammen nu, hvor det er den samme fjende der brutalt sprænger mennesker i luften?

Ja. Jeg husker tydeligt fra min tid i medierne, at et kriterie jo handler om, hvor tæt det er på folket. Af samme grund siger værter tit “ingen danskere er blandt de 100 dræbte”, som kan lyde osteklokke-agtigt, men jo også er en oplysning om, at dine kære er i sikkerhed.
DET KRITERIE som jeg mener medierne mangler i en sag som denne, og som burde udløse en Breaking, er relevans. Vi har en debat der er sort og hvid, fordi vi kun hører når ISIS angriber vore mål. I en krig er alle troppebevægelser væsentlige – og danmark ER i krig.

Læs også:  HJÆLPER DU OGSÅ I PALUDANS VALGKAMP?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.