HJÆLPER DU OGSÅ I PALUDANS VALGKAMP?

Jeppe SøeSøeforklaringerLeave a Comment

Jeg er ikke spor bekymret over at 0,3% af danskerne har skrevet demokratisk under på, at en racistisk idiot kan få lov at stille op til valg. Det er sådan demokratiet er – og det overrasker mig ikke, at en forsvindende lille del af danskerne er som Paludan. 0,3% er vel også tallet for dem der mener jorden er flad eller at børn ikke skal vaccineres. Regionsvalg kræver færre stemmer og der har nazistiske partier før været med. Det vidste du ikke? Næ, men det er fordi ingen tog dem alvorligt.

Det der virkelig bekymrer mig er alle dem, der er imod Paludan. Alle dem der i 14 dage har skrevet om ham og imod ham i vildskab – og dermed givet ham reklame. Gjort ham til det han er. Alle dem der skrev utallige kommentarer om at vi skulle ignorere ham – hvilket er en enorm selvmodsigelse i samme dumhedsniveau som dem der skriver på facebook, at de vil forlade facebook. En enkelt politiker inviterede ham endda på Christiansborg til en politisk samtale til Paludans youtube – som dermed flyttede ham fra ligegyldig provo til politisk relevant. Og så alle dem, der lavede en voldelig gadefest ud af deres modstand. Alt sammen skabte ham – gjorde ham landskendt. Det er de samme der nu giver medierne skylden, men de glemmer at deres egne sociale medier om at ignorere gjorde hele forskellen.

Det er set i USA. Jo mere modstand Trump fik, jo større blev han. Folk stemte i trods på manden, fordi hele eliten var ham imod. Det samme er ved at ske nu.

Læs også:  Folkelige oprør begynder med en bagedyst

Man skal ikke være bekymret for at 0,3% skriver under. Det giver ikke valg. Jeg kender en venstreorienteret mand der har givet Paludan en stemme af strategiske årsager, fordi han håber Nye Borgerlige og Stram Kurs begge deler de racistiske stemmer og dermed ender med stemmespild i den borgerlige klub. At skrive under betyder ikke valg. I 1987 var der 16 partier som kom på stemmesedlen. Et af dem var Marxistisk-Leninistisk Parti, der altså fik de mange underskrifter men kun fik 987 stemmer til valget.

Hvad der VIRKELIG bekymrer mig er, at alle dem der har dedikeret deres egne medier til at skrive stolpe op og stolpe ned om Paludan de sidste uger – og dermed hjulpet ham – ikke har lært en skid. De skriver nu endnu mere om hvor forfærdelig han er, om hvem der har skylden, om hvad der er forfærdeligt ved hans politik – og om at man ikke skal stemme på ham.

Det er en ren kopi af valgkampen Trump kørte – og Paludan elsker hver og een af jer. Inklusiv mig lige nu. Han sidder og taler om muslimer på samme måde som Trump talte om mexicanere. Han udskammer medierne og kalder dem ræverøde. Han kopierer i vildskab en succes i USA, der kom bag på de fleste.

Og alle os, der er ham inderligt imod, gør hele arbejdet for ham. Alle der er bare en smule enige i dele af hans politik vil til sidst trodse os alle på valgdagen. Alle os der bare burde konstatere, at demokratiet er sådan, at dem vi er uenige med også har en chance. Og så ellers fortsætte med at tale om det VI står for, fremfor det HAN står for.

Læs også:  TOUR18: Del 7. KLIMAFLYGTNING, STEWARDESSER, BROK OG TYNDSKID.

DET er den virkelige fare.

Alle der er imod Paludan vil sørge for hans valg.

Spørg dig selv: Tænker du virkelig, at de der synes han er en guttermand læser din status om, at han er nazist og forfærdelig og ikke burde stille op – tænker du at de udbryder: “Gud, det er da forresten rigtigt. Jeg må hellere stemme anderledes”. Nej vel? Tværtimod. Han skal ikke ties ihjel. Mød ham som politiker med argumenter og saglig modstand. Ingen der støtter ham forandres ved at læse, at ham de mener er sandhedsvidne er dum og farlig.

Uffe Elbæk er lige nu Paludans stærkeste støtte. Uffe vil ignorere ham i valgkampen, hvilket kun gør han større. Og Uffe har indbudt alle partier til et krisemøde om Paludan, hvilket kun gør Paludan til noget helt specielt. Det synes jeg ikke han er.

God valgkamp. Valget er som aldrig før dit!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.