GODE RÅD TIL BILTUREN?

Jeppe SøeSøeforklaringerLeave a Comment

Sommeren byder på en biltur ned gennem Europa med stop i Tyskland, Holland, Belgien, Paris, LaRochelle, Monaco, Barcelona, Venedig og hjem over Schweiz. Jeg blogger som på mine togture undervejs.
Jeg har før kørt korte ture med drengene på bagsædet, men det gør jeg selvfølgelig aldrig igen, uden enten en væg opbygget mellem dem – eller en anden funktion, som strøm i sæderne eller peberspray i nakkestøtterne.

I år har jeg som noget nyt investeret i transportbure. Den store på 9 år må være cirka samme størrelse som en schæfer. Jeg er bare i tvivl om den lille på 4 år. Kan han være i en kasse til cocker spaniels eller skal vi helt op i Labrador?

Læs også:  DR har smidt alt på gulvet - det skete allerede i 1988

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.