FORORD: Livsfortællinger

Jeppe SøeLevet liv, SøeforklaringerLeave a Comment

Ord om liv, der er levet – skrevet efterhånden, som de bliver til. En biografi, der ikke står som et komma i tiden, men i stedet en livslang tankestreg, der løbende samler op og fører videre.
Velkommen til min levende livshistorie.

Portrætbøger kan få selv den mest hærdede dameblads-læser til at kaste op af trivialitet. Tror biografiens forfatter virkelig, at hans liv har været så interessant, at andre gider læse det? Det væsentlige for mig har dog aldrig været hvad andre synes, men hvad jeg selv står for. Jeg har som ordkløver kastet ord i grams, uden tanke på hvordan de modtages. Det er jo ikke op til mig. Det væsentlige for mig er, at ordene er mine. De beskriver et liv, der har indeholdt så mange spændende mennesker, at de næsten ikke er til at rumme. Højskolen har haft den største rolle i mit liv, som rammen om alt der er oplevet – og som deltager i enhver øvelse jeg har kastet mig ud i.

Mødet med en TV verden har også sat sine spor, og jeg vil løbende fortælle hvordan livet var i den tid, hvor medierne var min legeplads. Familien har stået højt i mit liv, og gør det fortsat. Ordet “familie” betyder en skare af slaver, og med mellemrum har enkelte i denne flok da også givet væsentlige hak i det lykkelige liv. Endelig har jeg som selvstændig levet et voldsomt spændende liv, der har givet mig erfaringer jeg gerne giver videre – og i skrivende stund nærmer jeg mig hastigt de fyrre, sidder i en voldsom personlig konkurs, der både har ødelagt mit liv og mit image.

Læs også:  BILTOUR18: 3. KRYMPET HUD, KRANTUR OG ÅNDSFORLADT FODBOLDGOLF

Men jeg ser stædigt fremad, selvom verden konstant ønsker at trække i den anden retning.

Således åbner nu min personlige biografi,
en livshistorie der først er færdig, når jeg er.

God læselyst

Jeppe Søe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.