Foredrag med Jeppe Søe

* VÆLG ET FOREDRAG I MENUEN ØVERST *
Jeppe Søe startede med at holde foredrag i 1991. Og det kan man høre!
Han er en af Danmarks mest benyttede foredragsholdere – og et sikkert valg.
Det viser tilbagemeldingerne.

Kontakt Jeppe Søe her
Jeppe Søe har været konferencier på messer, konferencer, festivaler og årsmøder. Han har styret noget så forskelligt som rockscenen på Nibe Festival gennem 9 år og konferencer for kræftens bekæmpelse. Altid med indlevelse og stor indsigt, gennem dyb forberedelse.

Med Jeppe Søe hyrer du ikke bare erfaringen som debattør og ordstyrer, men også et menneske, der forbereder sig fordi han ved, at hver opgave kræver indsigt og publikum forlanger substans. Uanset om der er tale om børn på 12 år eller voksne topchefer i kapitalfonde. Som bonus laver han også ofte personlige videoklip på sine sociale profiler fra dit event, hvis det passer ind.

Jeppe Søe har i over 25 år holdt foredrag om mediernes rolle i samfundet. Som en af de eneste tager han bladet fra munden og siger bramfrit sine holdninger om den overfladigske verden, som medierne er blevet. Han hudfletter både indhold og form, kommenterer alt fra voldsomme billeder, korrespondenter, snyd og hjernevask, målgruppeTV til Danmarks Radios mangel på bredde. Jeppe Søes foredrag om medier er altid dagsaktuelt, og de tusinder der har hørt foredraget, siger, at de ser TV på en anden måde bagefter. Det giver en grundlæggende forståelse af den verden, vi alle er del af: den medieskabte virkelighed. Jeppe fortæller om den hjernevask, som magten bruger overfor folket, og giver bud på, hvorfor vi så let lader os forføre. Læs mere her

Vi har altid moppet andre grupper, for at fremhæve os selv. Jeppe Søe blev selv mobbet, og fortæller i sit foredrag for børn og unge, hvor ligeglad han var. Han vidste, at han en dag ville se på sine mobbere og passere dem på vej opad. Idag er mobningen værre. Den foregår anonymt på nettet og unge deler sig i højere grad end tidligere op i forskellige online grupper.
De unge skal lære at være sociale på en platform, ligesom de skal lære det i virkeligheden. Den opgave tager Jeppe Søe på sig i foredraget, der holdes helt ned til 6 klasser og opefter.
Jeppe vil i foredraget bl.a. forklare de unge, hvorfor de gør, som de gør, og tale med de unge om det at være anonym på de sociale medier. Samtidig ønsker Jeppe at lære de unge, hvordan de kan bruge de sociale medier til noget fantastisk. Med mange tusinde følgere på Facebook er Jeppe selv en flittig bruger af de sociale medier – men modtager ugentligt trusler og svinske bemærkninger i debatten. Dem gør han til en levende del af foredraget.