DR og TV2: SKAM JER!

Jeppe SøeSøeforklaringer1 Comment


Det er torsdag aften den 17 februar. Det længe ventede regeringsgrundlag skal præsenteres, Fogh og Bendtsen står klar til pressemøde for at fortælle køreplanen for Danmark i de kommende år.
Danmarks Radio sender på det tidspunkt TV Avis, TV2 er igang med underholdningsprogrammer Godaften Danmark.
Da Fogh går på et TV2 med direkte, DR misser den og kommer først senere, da de er midt i et indslag om en kidnapper der skal til sverige.
Begge kanaler sender så Foghs tale, hvor han tegner de store linier – men så snart det går til Bendtsen, der skal fortælle nærmere om folkeskolen, så går begge kanaler videre i programmet.

Jeg ville gerne høre hvad der skal ske politisk – og ville gerne ha hørt det samlede pressekorps stille spørgsmål, og zappede derfor til DR2 – men de havde gang i en eller anden udenlandsk dokumentar. TV2 zulu, der fulgte valget med unge øjne, havde også gang i noget andet – og Charlie, der sender til de gamle, havde også gang i njoget andet.
INGEN DANSKE KANALER sendte seriøsitet.

Jeg vil gerne høre hvordan DR kan sidde på hele to kanaler, og alligevel ikke sende derfra. TV2 sidder på tre og sender det ikke.
Kan det virkelig passe, at Godaften Danmark synes det er vigtigere at sende et tåbeligt indslag om en familie der har tabt sig i en fælles diæt?
Er det virkelig sådan I tror vi er ude foran skærmen?

Med dette in mente skal vi til at tale om licens. Er den overhovedet på sin plads mere? Burde vi ikke bruge pengene på at skabe en masse andre kanaler, der kan sende fra den slags vigtige begivenheder? Jeg vil skide på en familie, der har tabt sig – set i sammenhæng med politiske køreplaner for samfundet. Godaften Danmark er Godnat Danmark!

Læs også:  Hurra for det danske

Både TV2 og DR afbryder deres programmer hvis der er landskampe – men hvor vi skal hen i de næste 4 år er åbentbart lige gyldigt.

Jeg elsker TV mediet. Det er stærkt, godt og har masser af muligheder… Kun ledelsen har gjort det fordummende og overfladigsk.
Hvornår begynder vi at bruge TV til det det kan?

Bwadr!

One Comment on “DR og TV2: SKAM JER!”

  1. “Godaften Danmark” Vi er da skideligeglade med forskellige journalisters meninger, og deres trang til at posere foran et kammera og sige ligegyldige ting.
    Og det betaler jeg for, et program der er lige til skraldespanden, bwardr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.