Brian: TV2 er ikke en sejr!!!!

Jeppe SøeSøeforklaringerLeave a Comment


TV2 har været til salg meget længe, selvom alle vidste der lå nogle ting og truede. Troværdige købere har dog indregnet dette forlængst og vurderer ikke, at TV2’s brand bliver forringet og derfor er købet en god forretning.

Regeringen, med studenten i kulturspidsen, har forsøgt at sælge TV2 gennem længere tid, men nu stopper de salget, fordi fremtiden er for usikker.

Det kalder Brian Mikkelsen for en sejr.

Øhh… Brian? Er der nogen hjemme?
Du ville sælge TV2 og må nu stoppe det – er det en personlig sejr?
Du er virkelig en meget mærkelig fætter!

Brian siger, at det er en sejr fordi regeringen stoppede det i tide og reagerede hurtigt og tog konsekvensen… Hvad fanden er nu det?
Er det nu en politisk sejr, at se at man har fejlet og handler efter det ved at droppe sit forslag? Sejr?
Jeg trænger til en reklamepause!

Kære Anders Fogh. Du har opnået hvad du ville med Brian på posten. Vi kunne se du har humor den dag du satte ham der, og vi grinede meget sammen med dig. Men nu er den practical joke vidst også ved at være udlevet. Se dog for fanden at få den mand kastet ud af folketinget, så han kan finde noget andet at lave, der er knap så samfundsskadeligt.
Jeg skal ikke gøre mig morsom på de mange sjove steder han kunne ende, det er jeg sikker på han selv kan – uden at opdage han er til grin. Det er Brians eneste force i livet – han kan dumme sig gang på gang, sige tåbelige ugennemtænkte ting, og han hører ikke de 5 millioner danskere der griner.

Læs også:  GRÆNSEBOM BORTGIVES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.